Visst, att vara ute och campa med familj eller goda vänner och ha intressanta samtal framför brasan en hel kväll kan tyckas perfekt. Men att inte ta med sig några spel kan kännas som det största misstaget när ni väl befinner er ute i skogen och det kanske regnar eller samtalsämnena börjar tryta.

Poker, vändtia eller Chicago

Antingen, om du är med din familj som vill vara ute och krama träd och ha djupa samtal runt elden, så kan du ta med dig din bärbara dator för att enkel surfa in på Betsson.com och omfamnas av spelvärldens värmande värld. I tältet kan du pausa livet utanför och ta en halvtimma att få ny energi att umgås med familjen genom att lite egentid med casinospel. Tänk dock på att ditt spelande om det går över styr kan leda till ett spelberoende. Förra året kom 13 661 samtal in till Stödnämnden för spelmissbruk. Det är ett samtal du inte ska behöva ringa så spela med måtta.

Men, de flesta familjer brukar uppskatta lite spel och är du med vänner finns det inga tvivel. Fram med ölen eller kaffe så är det bara att börja spela. Att använda sig av kortspel är ett bra alternativ då korten tar liten plats samt att det finns mängder av olika spel man kan spela. En klassiker är poker. Men Chicago fungerar för hela familjen. Det finns även många pocketversioner du kan finna såsom TP men även det populära Ruzzel som du spelar i telefonen kan du finna både på designtorget i egen tappning. Så, i skogen går det ingen nöd om det finns spel att spela nära till hands.