Någon frågade sig en gång om 00-talisterna, som ska mönstra, kommer klara sig utan att livesända lumpen med stories. Lite så känns ju semestern också, men där är ju trotsallt (nästan) allt tillåtet. Och det är nog inte en slump att popsockets slår igenom med rasande fart. Den lilla knoppen på baksidan av din mobil som förhindrar dig att tappa greppet om mobilen – ett hett tips för dig som vill dokumentera allt på semestern!

Man ser den överallt, knoppen i olika färger och mönster som verkar vara den nyaste trendprylen. Många frågar sig vad det är, men när du själv har provat det kommer du nog vara frälst. Vi känner alla till din smått förvirrande vinkeln som armleden hamnar i när vi ska göra vår story från mobilen. Slipp den vridna handleden, här kan du välja mellan massa olika popsockets!

För en del verkar det vara ett tabu att mobilen åker upp var och varannan sekund. Men att dokumentera semestern är inte ett nytt fenomen. Självklart vill vi ta bilder och hålla vår familj och våra vänner uppdaterade, både på de exotiska resorna och på de avslappnade campinglivet. Även kändisar och politiker vill gärna dela med sig av sina resor. Varför inte starta en onlinesändning när syrran tar årets första dopp? Men då vill du nog inte tappa mobilen i vattnet!

Mobilen är mer än bara kamera

Med en popsocket minskar du risken för att tappa din mobil, eftersom du får ett naturligare grepp. Om du ska resa kan det ändå vara bra att teckna en bra reseförsäkring. Att tappa sin mobil på semestern är ju dels förödande för alla de foton som går förlorade, men dessutom kommer din smartphone ofta väl till pass om du behöver hjälp på din resa. Här kan du läsa om 10 smarta appar som underlättar för din semester. Det är allt från att få hjälp med packningen till att hitta någon att bo tillsammans med under din resa. Eller varför inte hitta sightseeingsällskap? Ett lite oväntat sätt att knyta nya vänskapsband med!

Att ta en selfie i olika spännande miljöer har varit hett länge. Även den så kallade groupien har fått en egen låt tillägnad sig: